A.E.M. Desatascos.

àmplia experiència en el sector dels desembossos.

676 856 957 - 608 181 124

Servicios 24h

Qui som?

A.E.M. Desatascos té vint anys d'experiència en el sector. Realitzem tot tipus de desembossos a la província de Tarragona. El nostre servei inclou companyies d'assegurances i administradors de finques.

Que oferim?

A A.E.M. Desatascos posem a la seva disposició el servei integral de desembossos les 24 hores del dia, tant per a particulars com comunitats. Oferim serveis en:

Manteniments

Contractes de mantenimient i neteja de tot tipus de embossos.

Xemeneies

Neteja per a xemeneies i focs a terra.

Escura-xemeneies

Escura-xemeneies,
visionats amb TV.

desatscador

Localitzacions

Localitzacions de fuites, visió amb càmera de TV.

Dipòsits

Neteja de dipòsit d'aigua, certificacions i arquetes

Fuites

Disposem de localitzador de fuites d'aigua d'última generació.

Galeria

Les nostres màquines i equip treballant.

aem

Contacte

aemdesatascos@gmail.com

Calle del Pi, 10 - ALTAFULLA (Tarragona) 43893

Introdueix el teu nom
Introduce un teléfono
Introdueix el teu missatge

Al fer clic en el botó 'Enviar' que apareix a continuació s'accepta la política de privacitat..

Als efectes del que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, pel que es regula el dret d'informació en la recollida de dades, l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades dins d'un fitxer titularitat de A.E.M Desatascos, amb la finalitat de poder satisfer el servei (donar respostes de manera adequada a consultes i altres qüestions). Mitjançant la cumplimentació i enviament del corresponent Formulari, l'Usuari accepta i autoritza que les seves dades personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de A.E.M Desatascos Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la Llei, enviant un escrit a A.E.M Desatascos, amb adreça al Carrer del Pi, 10 - ALTAFULLA (Tarragona) 43893

En el cas que Vostè inclogui en aquest formulari dades de caràcter personal titularitat de tercers haurà de, amb caràcter previ a la seva inclusió, obtenir el seu consentiment i informar-li de tots els continguts mencionats en el paràgraf anterior.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les Dades Personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades..

CAT - ESP
Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment de Reial decret llei 13/2012. Si continúa navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació